top of page

Спектакуларно отварање Светског првенства у боксу – Ван Гог, Inna, Дејан Петровић, Милош Биков

АИБА Светско првенство у боксу за мушкарце почиње 24. октобра 2021. године у 19:00 по локалном времену свечаном церемонијом отварања у Штарк Арени у Београду. Остало је још само седам дана до једног од најспектакуларнијих шампионата у историји бокса. Догађај ће привући пажњу читавог света, са више од 100 земаља учесница. Познати боксери са свих континената долазе у Београд да се такмиче на највишем нивоу и одреде најбоље од најбољих.

Организатори обећавају незабораван догађај са врхунским боксерским звездама, међународним и локалним славним личностима и званичницима. У церемонији ће учествовати легендарни бокс шампион и амбасадор АИБА-е Roj Džons Junior, српски глумац Милош Биковић, међународни глумац Said Taghmaoui, двоструки светски шампион АИБА-е Roberto Kamareljo и немачка боксерка Zeina Nassar.

“Ово ће бити велика прослава бокса”, рекао је председник АИБА -е Umar Kremlev и додао: „Желимо да покажемо целом свету колико је боксерска породица јединствена и јака. Овај догађај биће врхунац године за мушка такмичења. Радујемо се што видимо наше врхунске спортисте који се такмиче за титулу првака света”.

Истог мишљења је светски боксерски ас Roj Džons Junior.

„Заиста ценим ову прилику да будем део АИБА породице и представљам бокс као АИБА амбасадор. Ово је ново поглавље АИБА -е које обећава да ће пружити поштену шансу и поштену борбу за сваког боксера света”.

Француско-амерички глумац Said Taghmaoui, познат и по улози у чувеној франшизиDžon Vik, пасионирани је љубиље племените вештине и биће гост Београда и спетакла у Арени.

“Тако сам поносан што сам амбасадор АИБА -е као страствени љубитељ бокса дуги низ година. Једва чекам да дођем у Србију, да видим узбудљиве борбе и крунисане нове шампионе света. Биће то велики догађај “.

Славна румунска певачица INNA, Дејан Петровић и Ван Гог бенд биће главни актери програма свечане церемоније отварања Светског шампионата у Штарк Арени. Гледаоци ће уживати у незаборавним представама. Оно по чему ће овај 21. АИБА шампионат света у боксу за мушкарце остати заувек у историји су и значајне новчане награде које ће по први пут бити додељене освајачима медаља на турниру, наградни фонд је 2,6 милиона долара. Освајачи златних медаља у свакој категорији добиће 100.000 долара, сребро доноси 50.000 долара, а оба бронзана боксера (полуфиналиста) биће награђена са 25.000 долара.

Званични партнер за продају улазница је фирма Ефинитy, улазнице можете купити путем wеб странице www.ddtickets.rs/SR/Efinity/2021/ или на благајни Штарк Арене у Београду.


0 views0 comments
bottom of page