top of page

НАЈАВА БОСКЕРСКОГ СПРЕКТАКЛА – БЕОГРАДСКИ ПОБЕДНИК – МЕМОРИЈАЛ „БРАНКО ПЕШИЋ“

Са задовољством обавештавамо јавност да ће од 15. до 21. априла 2019. године у Београду бити одржан интернационални боксерски турнир „Београдски победник – меморијал Бранко Пешић“. Овај престижни међународни турнир окупиће више од 100 такмичара из целог света, а поред најбољих домаћих боксера учешће су потврдили боксери из Русије, Шкотске, Канаде, Кине, Пољске, Чешке, Немачке, Холандије, Бразила, Француске, Новог Зеланда, Хрватске, Мађарске, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Бугарске, Северне Македоније.

Почетне борбе и квалификације биће одржане у хали „Пинки“ у Земуну од 16. до 19. априла 2019. године, док ће се финале и финалне борбе одржати у хали Шумице на Вождовцу, 20. априла 2019. године са почетком у 19 часова.

Меморијал „Бранко Пешић“ је међународни турнир дуге традиције, ове године одржава се 57. пут по реду. Турнир је сврстан у А категорију турнира према Светској боксерској федерацији и у последњих десет година проглашаван је за најбоље организован турнир од стране Светске (AIBA) И Европске (EUBC) боксерске федерације.  Турнир носи назив по свом првом покровитељу, пасионираном обожаватељу бокса и најпознатијем градоначелнику Београда – Банку Пешићу“.


3 views0 comments
bottom of page