top of page

1000 ВОЛОНТЕРА НА СВЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ У БОКСУ, КОНКУРС ОТВОРЕН ДО 10. ОКТОБРА!

Бокс се вратио у Србију, а Београд је од 24. октобра до 6. новембра домаћин Светског првенства у боксу. Боксерски савез Србије позива све заинтересоване волонтере и волонтерке из земље и иностранства да се пријаве за волонтирање и својим ангажманом допринесу реализацији догађаја и постану део велике спортске манифестације. Влада Републике Србије – Министарство омладине и спорта, допринели су у значајној мери реализацији наших програма и пројеката обезбеђивањем неопходних средстава за њихово финансирање.

На предстојећем Светском првенству које ће бити одржано у ШТАРК АРЕНИ биће ангажовано 1000 волонтера/ки распоређених у 9 сектора: помоћник вође тима, домаћин публике, домаћин репрезентација, домаћин званица, ПР, прес, логистика, протокол, редарска служба.

Да бисте се пријавили потребно је да имате минимум 15 година старости и спремност за одговорност према преузетим обавезама и задацима. Волонтирање на Светском првенству у боксу подразумева активизам од 20. октобра до 8. новембра 2021. године, рад је организован сменски и одвија се по свим правилима волонтерског менаџмента, а у складу са Законом о волонтирању Републике Србије.

Пријављивање се врши на следећи начин:

  1. преузмите пријавни формулар који се налази  ОВДЕ,

  2. попуните пријавни формулар и

  3. пошаљите ПРИЈАВНИ ФОРМУЛАР заједно са ФОТОГРАФИЈОМ на е-маил boxingvolunteers@gmail.com.

КОНКУРС ЈЕ ОТВОРЕН ДО 10. ОКТОБРА 2021. ГОДИНЕ!

Закаснеле и непотпуне пријаве неће бити разматране. Кандидати који буду ушли у ужи избор биће контактирани за интервју е-маилом/телефоном.

Евентуална питања послати на е-маил boxingvolunteers@gmail.com.


0 views0 comments
bottom of page