top of page

ПЕШИЋ У МОСКВИ У БОРБИ ЗА 14. ПРОФИ ПОБЕДУ

Српски професионални боксер у крузер категорији (90,72кг) Андреј Пешић спреман је за нови, 14. профи тријумф у каријери. Нови изазов у магичном четвероуглу 27 – годишњег Андреја очекује у Москви где заједно са својим тренером Братиславом Пешићем већ десет дана бруси форму за предстојећи меч који ће се одржати у петак 15. априла против Руса Сергеја Белошапкина.

Организатор спортске манифестације на којој Пешић учеествује је цењена промотерска кућа Правда фигхтинг из Москве.

“За ову борбу припремао сам се више од три месеца, рачунајући и петнаест дана висинских припрема и апсолутно сам спреман и ментално и физички за нови изазов. Надам се и очекујем да ће све ићи по плану и да ћу забележити своју четрнаесту победу у професионалном боксу” – објашњава Пешић.

У главном граду Русије наш стасити крузераш имао је сјајне услове за рад и одличне завршне припреме уочи новог уласка у профи ринг где га чека прекаљени Белошапкин.

“Ради се о доста искусном професионалном боксеру, али обзиром да готово годину дана нисам имао меч сматрам да смо направили добар избор противника, да поново осетим ринг и комплетну атмосферу пре меча која је јако битна за сваког боксера. Мој тим и ја смо направили добру анализу противника, снажнији сам и квалитетнији боксер и мислим да неће моћи да издржи темпо који ћу да наметнем као и снагу мог ударца” – објашњава 195 цм високи Пешић.

Иако припреме за профи бокс меч изискују велико време и посвећеност племенитој вештини, млади бокс ас Србије имао је времена да обиђе и ужива у лепотама једног од најлепших градова света.


“Москва је заиста чаробна, на моменат имате осећај да сте у некој од оних руских бајки. Краси је архитектонска раскош, добри и храбри људи, домаћини великог срца, посебних и братских осећања према нама Србима што даје посебно надахнуће. Препело је бити Србин у прелепој Москви, уживао сам и верујем да ћу тријумфално завршити моју посету граду јединствене лепоте и посебне шампионске енергије” – закључио је Пешић.



0 views0 comments
bottom of page