top of page

Дерби на Црвеном Крсту припао Метлацу

Дерби 2. кола Боксерске лиге Србије између БК Раднички Београд и БК Металац Ваљево, спектакл на који се дуго и са нестрпљењем чекало, одржан је у култној хали на Црвеном Крсту.

Љубитељи племените вештине имали су разлога да дођу и уживају у борбама које су приказали боксери оба клуба. На крају славили су гости из Ваљева резултатом 12:4.

Препуна хала Црвеног Крста подсетила је на прошле дане, златне дане бокса под сводовима овог здања кроз које је продефиловало маса шампиона, великих имена бокса Југославије, али и света.

Меч се могао пратити и на директном ТВ преносу на ТВ Арена, као што ће бити случај на сваком дербију наредних осам кола колико је још планирано за двокружни систем лиге.

БК Раднички Београд и БК Металац Ваљево 4:12

(категорија 56 кг Ђорђе Вељовић Душан Јањић 0:2, 60кг Никола Маговац – Немања Гавриловић 0:2, 64кг Матија Тијанић – Дамјан Грмуша 2:0, 69кг Александар Цигарановић – Лазар Станојевић 2:0, 75кг Никола Јовановић – Алекса Марковић 0:2, 81кг Александар Петровић – Саша Миловац 0:2, 91кг Никола Влаховић – Геард Ајетовић 0:2, +91кг Коста Божовић – Станковић Милутин 0:2)

Поред дербија у Београду на програму 2. кола су и мечеви Крагујевцу и Новом Саду. БК Наиссус из Ниша гостује у Крагујевцу, Лозница долази у ринг новосадске Војводине.


2 views0 comments
bottom of page