top of page

Стартује Боксерска Лига Србије 2018/19

Екипни шампионати увек су пунили хале, публику привлачили више од било којих других такмичења, јачали конкуренцију, а идентификација са матичним клубом стварала је додатни спортски набој и жељу за тријумфом. Лигашко бокс такмичење Србији стартује 18. октобра 2018. у Ваљеву када ће се сударити екипа домаћег Металца и традиционалног љутог ривала из Лознице.

Мечеве ће у директном телевизијском преносу емитовати ТВ Арена, као и сваки дерби наредних десет кола колико је планирано за двокружни систем лиге. Остали мечеви И Кола Боксерске

Лиге 2018/19 су:

Ниш: БК “Наиссус” Ниш вс БК “Раднички “ Београд

Нови Сад: БК “Војводина” вс БК “Раднички” Крагујевац

Боксерска лига је дуго очекивано такмичење за све љубитеље племените вештине, али и свих оних који воле спортске спектакле. Шест клубова окупило је најбоље боксере Србије који ће одмерити снаге у осам тежинских категорија, док ће се Екипни шампион знати у мају када је планиран завршетак Боксерске Лиге Србије.

“Боксерска Лига Србије нови је пројекат БСС, са циљевима да боксери стичу неопходно искуство, зарађују новац, а бокс подигне ниво популарности у Србији и региону. Сваки дерби кола биће емитован у директном тв преносу на ТВ Арена, а квалитет ће поред мечева најбољих боксера Србије зачинити и сјајна сценографија, расвета и остали сценски ефекти неопходни за спектакл“ – рекао је директор Боксерске Лиге Србије Никола Милинковић.

Боксерска лига мотивисала је клубове, па се увелико припремају и најављу да ће баш они бити освајачи титуле Екипног шампиона Србије.

“Раднички са Црвеног крста има велику традицију побеђивања, зато је цео наш тим на челу са тренером Миливојем Башићем поставио јасан циљ, а то је пехар шампиона. Екипа је спремна, сви једва чекамо прво коло, јер имамо јаку мотивацију” – истакао је Ђорђе Бујишић освајач сребра на недавно завршеном престижном међународном такмичењу, „Златном појасу“ у Румунији.


7 views0 comments

Kommentare


bottom of page