top of page

СЕЛЕКЦИЈА СРБИЈЕ ОТПУТОВАЛА НА ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО ДО 22 ГОДИНЕ КОЈЕ СЕ ОДРЖАВА У РУСИЈИ

Репрезентација Србије је отпутовала на Европско првенство до 22 године, које ће се одржати од 7. до 18. марта 2019. године у Владикавказу, у Русији. Ово такмичење се одржава у организацији Европске боксерске конфедерације (EUBC) и окупља најбоље боксере узраста до 22 године.

Репрезентацију Србије која је кренула пут Владикавказа чине такмичари: Душан Јањић (52кг), Вељко Глигорић (56 кг), Дејан Дашић (69 кг), Алекса Марковић (75кг), Никола Стевановић (81 кг) и Марко Доцић (91кг). Репрезентацију Србије предводе селектор Миодраг Перуновић и Душан Милеуснић, тренер селекције. Са репрезентацијом Србије је кренуо и судија Александар Вучићевић, који ће судити мечеве Европског првенства и који је једини представник наше земље у судијској организацији на овом догађају.

„Србија има млад и перспективан тим, са добрим и континуираним радом и резултати ће бити видљиви. На европском шампионату учествују најбољи такмичари, очекујем да наши момци дају свој максимум и да на најбољи начин репрезентују своју земљу“ истакао је селектор Перуновић приликом поласка.

Србију ће такође на Европском првенству представљати и Драгољуб Радовић, као технички делегат, а прве борбе почињу 8. марта.


3 views0 comments

Comments


bottom of page