top of page

“Плануо”први контингент улазница за АИБА Светско првенство у боксу за мушкарце у Београду

Светско првенство у олимпијском боксу за мушкарце 2021. куца на врата Штарк Арене у Београду. Одмах по пуштању у продају улазница за главни АИБА догађај и највећу планетарну смотру племените вештине “плануо” је први контингент од 1000 карата.

Продајна места AIBA WBC:

  1. Интернет продаја путем сајта efinity.rs

  2. Продаја путем бесплатне eFinity апликације

  1. Продаја у Natura Siberica радњама:

  2. 📍Булевар краља Александра 44 Понедељак – Петак 09- 21h Субота ‪09 – 19‬h

  3. 📍Булевар краља Александра 86 Понедељак – Петак 09- 21h Субота ‪09 – 19‬h

  4. 📍Димитрија Туцовића 28а Понедељак – Петак 10 – 18h Субота ‪10 – 15‬h

Call Center +381 11 443 30 70

Цена улазница за елиминационе мечеве износи од 700 до 1200 РСД (6,5-11 евра), за свечано отварање, као и за полуфинале, 1200-1800 РСД (11-16,6 евра). Најскупље карте продаваће се за финале 5. и 6. новембра, од 1800 до 18000 РСД (16,6-166 евра). Чекамо љубитеље бокса из Србије и целог света да присуствују АИБА Светском првенству у боксу. АИБА Светско првенство убоксу почиње 24. октобра 2021. свечаном церемонијом отварања. Финале је заказано за 5-6. новембар.

Времена су одувек била тешка и трновита заостварење великих снова, тако ће увек и бити. Само истрајни, храбри, они који се свакодневно жртвују и верују у свој сан стижу до истог. Такав је и капитен боксерске селекције Србије Владан Бабић који је на заласку аматерске каријере дочекао оно о чему је одувек маштао и у шта је мали број људи веровао. Супертешкаш Бабић је капитен српског тима који ће заједно са колегама изаћи под сводове београдске Штарк Арене и борити се за светску славу и медаљу Србији у срцу наше престонице на 21. светском шампионату боксера.

„Искрено пре пет година да ми је неко рекао да ћу 2021. бити капитен селекције Србије на Светском првенству у Београду рекао биму то је пука машта, не што нисам веровао у себе, већ што је наш бокс био на маргинама. Данас са поносом могу изаћи и рећи моја Србија, мој Београд ће бити боксерски и спортски центар света две недеље, а моје срце је пуно поноса, среће и радости јер сам остварио дечачки сан, носићу капитенску траку и заставу Србије на смотри најбољих боксера света у нашој Арени. Иако се много пута човеку учини да не може више, да је оно што ради узалудно јер околности живота нас опомињу да нам су нам велики снови забрањени, да смо нереални, сада са ове тачке гледишта могу рећи да никада не треба одустајати од тог сна, а ја сам ево чист пример да се рад, вера и истрајност исплате и да ништа није немогуће. Спремам се никад јаче, све моје мисли, снага и енергија су већ у Арени. Обећавам крваву борбу, обећавам да ћу у рингу дати све од себе. Желим да мој последњи лет у аматерском боксу буде запечаћен медаљом за Србију у срцу мог родног града“ – закључио је наш супертешкаш, капитен бокс репрезентације Србије Владан Бабић.


1 view0 comments

Yorumlar


bottom of page