top of page

Крсташи преокретом до победе над Војводином

Дерби 5. кола Боксерске лиге Србије БК Раднички (Београд) вс БК Војводина (Нови Сад) 12:4

Љубитељи племените вештине били су у прилици да уживају у врхунском дербију у оквиру петог кола Боксерске лиге Србије у коме су снаге одмерили боксери БК Раднички (Београд) и БК Војводина (Нови Сад).

У култној хали на Црвеном Крсту трибинама испуњеним до последњег места, уз спектакуларну атмосферу домаћин је након преокрета стигао до победе, одбранивши част великог клуба са шампионском историјом. Иако су након прва два меча популарни „Крсташи“ губили 4:0, након тога је уследила победа за победом која је довела домаћина до великог славља и победе резултатом 12:4.

(56 бантам) ВЕЛЈОВИЋ ЂОРЂЕ – СЕЈДИ НАЗИФ 0:2, (60 лака) МАГОВАЦ НИКОЛА – ГЛИГОРИЋ ВЕЛЈКО 0:2, (64 полувелтер) ТИЈАНИЋ МАТИЈА – БЈЕЛИЦА ВОЈИСЛАВ 2:0, (69 велтер) ПУЦАР ВЕЛИБОР – ГУБАШ ВЛАДИМИР 2:0, (75 средња) ЈОВАНОВИЋ НИКОЛА 2:0 без борбе, (81 полутешка) ШАРАНЧИЋ СТЕФАН – ЈОВАНОВИЋ БРАЈАН 2:0, (91 тешка) КОСТИЋ МИЛАДИН – ПОПАРА БОЈАН 2:0 (предаја), (+91 супертешка) БОЖОВИЋ КОСТА – КОКАНОВИЋДУШАН 2:0 (предаја)

Сви поклоници бокса у нашој земљи имали су прилику да прате овај сусрет у директном ТВ преносу на ТВ Арена, као што је и што ће бити случај за сваки дерби у десет кола колико је планирано за двокружни систем лиге.

Наредни дерби очекује нас у Лозници 21. марта 2019. када ће рукавице укрстити БК Лозница и БК Металац (Ваљево).


2 views0 comments

Comments


bottom of page