top of page

Заједенички тренинг боксерских репрезентација Србије, Турске, Мађарске и Румуније пред турнир &#8222

Спортски центар „Вождовац“ на Бањици и боксерска репрезентација Србије угостили су боксере из Турске, Мађарске и Румуније на тренингу који је био отворен за медије. Борци се налазе на припремама у Београду уочи такмичења „Београдски победник – Меморијал Бранко Пешић 2019“ које ће бити одржано од 16. до 20. априла у хали „Шумице“ у Београду.

Селектор Србије Миодраг Перуновић истакао је да спремно дочекују турнир.

– Спремни смо, радили смо добро, надам се да ће момци да покажу да су већ дорасли за сусрете са највећим боксерима. Али треба време да се накупи искуство за мечеве на међународној сцени. Очекујем да ће рад који спроводим у наредним годинама дати резултате. Морамо бити стрпљиви, али то не значи да нећемо тежити добром резултату и пре рока. Прва провера је Београдски победник. Желимо да оставимо добар утисак. Наступиће најспремнији боксери, њих од 7 до 9 у зависности ако неки изађу из повреде – истакао је Перуновић.

О амбицијама на предстојећем турниру говорио је и Александар Коновалов, који се такмичи у категорији велтер до 64 килограма.

– Добро су протекле припреме, спремамо се на високом нивоу. Част ми је што сам репрезентативац Србије. Биће ми ово тек шести меч у каријери, надам се да ће бити добро. Декласирао сам противника малопре у спарингу, било је добро. Надам се добром резултату на Београдском победнику, само да прође без повреде – рекао је Коновалов.

Отвореном тренингу за медије били су присутни и борци из других земаља – Турске, Мађарске и Румуније, док ће боксери из Русије доћи у петак.


1 view0 comments

Теразије 45

11000 Београд,

Србија

Пон-Пет: 08 до 14

Суб-Нед: Затворено

+381 11 61 82 891

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

©2022 Serbian Boxing Federation / Bokserski Savez Srbije

bottom of page