top of page

ВЕЛИКИ УСПЕХ НАШЕГ БОКСА – Џинић освојио злато у Бијељини

Млади боксер из Зворника Филип Џинић направио је изненађење на Евро Купу, који се од 28. до 30. марта 2019. одржавао у Бијељини.

Џинић је освојио златну медаљу у средњој категорији за Србију. Овај млади боксер рођен је и живи у Зворнику (Република Српска), али захваљујући држављанству Србије боксује за нашу земљу.

„Пресрећан сам јер сам освојио злато за Србију у конкуренцији 20 земаља. Након неколико циклуса припрема са репрезентацијом Србије, наставио сам тренинге у родном Зворнику са мојим тренером Мирком Ждралом и спремно дочекао турнир у Бијељини. Након три победе на Евро Купу освојио сам злато за Србију, што ме чини веома поносим и срећним. Следеће такмичење на коме, као и на сваком, стремим ка победничком постољу је Београдски победник, након тога и првенство Србије у Прокупљу. Следи пуно нових изазова, радићу на томе да их дочекам максимално спреман и наставим причу коју сам започео у Бијељини“, истакао је млади боксер Филип Џинић.

Џинић потиче из школе бокса БК „Обилић“ из Зворника, код младог тренера Мирка Ждрала, а након што је постао пунолетан, добио је држављанство Србије, као и остали боксери из овог клуба.


1 view0 comments

Теразије 45

11000 Београд,

Србија

Пон-Пет: 08 до 14

Суб-Нед: Затворено

+381 11 61 82 891

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

©2022 Serbian Boxing Federation / Bokserski Savez Srbije

bottom of page