top of page

БСС ПРОДУЖИО УГОВОР СА ARENOM SPORT

Добре ствари за српски бокс се настављају.

- Када се осврнемо иза видели смо део оног што је реализовано. Ту мислим на Арена Цханнелс Гроуп и све медије који нас прате. Имали смо и институционалну подршку, од председника Александра Вучића и Министарства омладине и спорта, као и локалних самоуправа. Имали смо подршку и бројних компанија и нашег генералног спонзора Телекома Србије - рекао је председник БСС Не ад Боровчанин на конференцији за медије, која је организована, поводом потписивања уговора.

Нас очекују велика такмичења, а на примеру Светског првенства показано је како треба да изгледа догађај светског формата, додао је Боровчанин.

- Имаћемо и велики међународни турнир ''Београдски победник - Меморијал Бранко Пешић, од 29. марта до 2. априла. Регионална лига је изазвала велику пажњу публике и омасовила бокс, али и повезала људе. То су вредности који подижу бокс у целој бившој Југославији. Данашњи спорт, па и бокс је незамислив без телевизијског преноса - поручио је Боровчанин.

Генерални директор АЦГ

Небојша Жугић истакао је да је кључна била подршка државе и председника Вучића.

- Да тога није било не бисмо данас седели овде. Све што је урађено у протеклом периоду, у медијском смислу, дало је резултате. Популарност бокса се враћа, не само у нашу земљу већ и у целом региону - рекао је Жугић.

Уговор је потписан на период од десет година.
38 views0 comments

Comments


bottom of page