top of page

БОКСЕРСКИ СПЕКТАКЛ – Кличко стиже у Београд

Боксерски спектакл “Меморијал Бранко Пешић – Београдски победник” као и претходне године поред бораца и њихових тимова угостиће и легенде бокса из бивше СФРЈ. Спектаклу финалне вечери присуствоваће Аце Русевски, Жељко Мавровић, Мирко Пузовић, Слободан и Тадија Качар, Миливоје Лабудовић, Драгомир Вујковић, као и бивши вишеструки светски шампион у тешкој категорији Виталиј Кличко. Легенда светске боксерске сцене потврдио је, дакле, долазак у главни град Србије.

У хали „Шумице” у Београду љубитељи плементог спорта имаће прилику да од 16. до 20. априла уживају у атрактивним и сјајним борбама које ће демонстрирати боксери и даме, њих 167 из 19 земаља света. Улаз је слободан.

Најбољи такмичари долазе из Русије, Турске, Мађарске, али и српска селекција најављује борбе до последњег атома снаге. Борбе почињу 16. априла, а у рингу хале „Шумице” представиће су се боксери Русије, Аустралије, Камеруна, Шпаније, Француске, Молдавије, Северне Македоније, Словеније, Туниса, Турске, Казахстана… Финале је заказано за 20. април и почиње у 19 сати.

“Београдски победник” је сврстан у А категорију турнира према Светској боксерској федерацији и у последњих 10 година Светска (АИБА) и Европска (ЕУБЦ) боксерска федерација проглашавала га је за најбоље организован турнир.


1 view0 comments

Comments


bottom of page