top of page

Алексанра Тепавац освојила бронзу на Европском првенству за јуниоре


Част нашег јуниорског бокса на протеклом европском првенству у румунском Галатију одбранила је наша репрезентативка Александра Тепавац ( 63 кг) освојивши бронзано одличје.


Александра је у мечу за финале изгубила од најбоље јуниорке Старог континента, Италијанке Виоле Пирас. Успех је тим пре већи јер се наша Акександра боксом бави свега годину дана. Све је то добар предзнак да је реч о бисеру наше племените вештине и да прави резултати тек предстоје.

„Још увек нисам свесна какав сам успех постигла у Румунији. Разумела сам да није нешто уобичајено и свакидашње јер сам одједном обасута пажњом са свх страна, од мојих клупских другова, спортиста и спортских радника Сомбора. Ипак утисци се лагано слежу. После краћег одмора уследиле су припреме за овогодишњи Куп нација који ће бити одржан у Врбасу од 14. до 18. августа. На овом престижном међународном такмичења не желим да браним сребрно одличје већ хоћу да нападнем злато. Старија сам и искуснија годину дана и ово такмичење желим да ми буде круна успешне године“, каже наша бронзана јуниорка Александра Тепавац.

Пре Купа нација, Александру Тепавац очекују наступи у Регионалној лиги Војводине – Север.


3 views0 comments

Теразије 45

11000 Београд,

Србија

Пон-Пет: 08 до 14

Суб-Нед: Затворено

+381 11 61 82 891

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

©2022 Serbian Boxing Federation / Bokserski Savez Srbije

bottom of page