Емилија Влаховић

Број борби:

0

Број победа:

0

Број  пораза:

0

БЕОГРАДСКИ
Регион:
Клуб:
Академија Витез Ковин

Рег. бр:

84/19
Датум рођења:
22. јануар 2000. 16:00:00
Пол:
Ж
Узраст:
СЕНИОРИ
Категорија: