Тодор Глигор

Број борби 2022.

Број борби:

Узраст:

Категорија:

ЈУНИОРИ

66

1

Победе:

1

Годиште:

Порази:

0

Победе 2022.

Порази 2022.

1
1
0

Регион:

ВОЈВОДИНА

Клуб:

Академија Витез - Ковин

Тренер: