Рифат Аземи

Број борби 2022.

Број борби:

Узраст:

Категорија:

СЕНИОРИ

60

14

Победе:

5

Годиште:

Порази:

9

Победе 2022.

Порази 2022.

2
0
2

Регион:

ВОЈВОДИНА

Клуб:

Патриоте - Нови Сад

Тренер:

Дејан Смиљанић