top of page

Никола Кнежевић

Број борби 2022.

Број борби:

Узраст:

Категорија:

СЕНИОРИ

92+

21

Победе:

8

Годиште:

Порази:

13

Победе 2022.

Порази 2022.

1
0
1

Регион:

ВОЈВОДИНА

Клуб:

Сомбор

Тренер:

bottom of page