top of page

Невен Радошевић

Број борби 2022.

Број борби:

Узраст:

Категорија:

КАДЕТИ

40

1

Победе:

0

Годиште:

Порази:

1

Победе 2022.

Порази 2022.

1
0
1

Регион:

ВОЈВОДИНА

Клуб:

Патриоте

Тренер:

bottom of page