Мајди Јабабу Сулејман

Број борби 2022.

Број борби:

Узраст:

Категорија:

СЕНИОРИ

92

37

Победе:

25

Годиште:

1998

Порази:

12

Победе 2022.

Порази 2022.

4
2
2

Регион:

ВОЈВОДИНА

Клуб:

Сомбор

Тренер:

Стојан Кнежевић