top of page

Кристијан Катанић

Број борби 2022.

Број борби:

Узраст:

Категорија:

СЕНИОРИ

63.5

13

Победе:

7

Годиште:

Порази:

6

Победе 2022.

Порази 2022.

3
2
1

Регион:

ВОЈВОДИНА

Клуб:

Рокица

Тренер:

bottom of page