Дејан Божић

Број борби 2022.

Број борби:

Узраст:

Категорија:

ЈУНИОРИ

75

5

Победе:

1

Годиште:

Порази:

4

Победе 2022.

Порази 2022.

5
1
4

Регион:

ВОЈВОДИНА

Клуб:

Академија Витез - Ковин

Тренер: