top of page

Бојан Станојловић

Број борби 2022.

Број борби:

Узраст:

Категорија:

СЕНИОРИ

86

42

Победе:

17

Годиште:

Порази:

25

Победе 2022.

Порази 2022.

2
1
1

Регион:

ВОЈВОДИНА

Клуб:

Сомбор

Тренер: