Борис Доведан

Број борби 2022.

Број борби:

Узраст:

Категорија:

ЈУНИОРИ

66

43

Победе:

31

Годиште:

2006

Порази:

12

Победе 2022.

Порази 2022.

4
3
1

Регион:

ВОЈВОДИНА

Клуб:

Патриоте - Нови Сад

Тренер:

Дејан Смиљанић