top of page

Антонио Бисет

Број борби 2022.

Број борби:

Узраст:

Категорија:

СЕНИОРИ

75

50

Победе:

35

Годиште:

Порази:

15

Победе 2022.

Порази 2022.

2
2
0

Регион:

ВОЈВОДИНА

Клуб:

Сомбор

Тренер:

bottom of page