top of page

Александар Манић

Број борби 2022.

Број борби:

Узраст:

Категорија:

СЕНИОРИ

92

Победе:

Годиште:

Порази:

Победе 2022.

Порази 2022.

2
1
1

Регион:

ВОЈВОДИНА

Клуб:

Сомбор

Тренер:

bottom of page